İlçe Tanıtım ve Medya Başkanları toplantısı

AK Parti İstanbul İlçe Tanıtım ve Medya Başkanları, İl Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Melek Demircioğlu başkanlığında, AK Parti İstanbul İl binasında yapıldı.

Toplantı AK Parti İl Tanıtım Medya Başkanı Sevim Sayim Madak katılımıyla devam etti. Sayın Sayim Madak; geçmiş dönemlerde Kadın Kollarında yapmış olduğu çalışmaları ve tecrübelerini aktardı. Mevcut çalışmalardan da bahseden Başkan “ sosyal medyanın öneminden Kurumsal yapının bozulmadan nasıl bir işleyiş içinde olması gerektiğinden bahsetti. Siyasette Kadının gücüne de değinen İl Tanıtım ve Medya Başkanı Sevim Sayim Madak: Geçmiş dönemlere baktığımızda, Kadınlarımız siyasetin içinde daha az yer alırken, şimdi siyasetin olmazsa olmaz yapı taşlarından olduğunu ifede etti. İlçe başkanlarıyla karşılıklı istişarelerin ardından toplantıdan ayrıldı.

Toplantının devam eden sürecinde, Kurumsal Web sayfası ve AK Bülten için haber yazım kuralları ile ilgili slayt izlendi. İlçe başkanlarının dilek ve temennilerinin ardından toplantı sona erdi.

Haberin görselleri